Verdrinking

Wat hebben dromen over Verdrinking te betekenen?

Als je droomt dat je verdrinkt, betekent dat je overweldigd door emoties of onderdrukte zaken die terug komt naar u achtervolgen. U kunt te snel te verlopen in een poging om je onbewuste gedachten te ontdekken en daarom moeten meer voorzichtig en langzaam plaatsvinden. Als u verdrinken tot de dood, is dan verwijst naar een emotionele wedergeboorte. Als je overleven de verdrinking, dan is een wakker relatie of situatie zal uiteindelijk overleven de onrust. Om iemand ziet verdrinken in je droom, suggereert dat je te diep verwikkeld te raken in iets dat buiten je controle. Als alternatief, het vertegenwoordigt een gevoel van verlies in je eigen identiteit. U bent niet in staat om onderscheid te maken meer wie je bent. Als je droomt dat je iemand van de verdrinkingsdood te redden, geeft aan dat u met succes bepaalde emoties en eigenschappen dat wordt gesymboliseerd door de verdrinking slachtoffer erkend.

Heb je droomt over Verdrinking? Heeft u nog vragen?

Vertel je droom over Verdrinking: Plaats een reactie!

5 Commentaren en verhalen over de droom:

 1. ik droomde dat we (men 5jarige zoontje, men vriend en men 8jarige neefje) aan het strand waren.men vriend was aant spelen met de 2 kinderen.hij moest naar het toilet en de kinderen gingen met hem mee. het toilet lag naast het water op een klip
  hij doet de wc deur dicht en men zoontje loopt naar de rand van de klip en valt in de zee. ik loop zo hard ik maar kan, om hem te redden. ik spring in het water maar door de rotsen kan ik niet ver duiken, ik kom uit het water en zoek men zoon, die ik zie zitten op de bodem en hij is aan het verdrinken en kijkt met een droevig gezichtje naar mij.ondertussen is ook men neefje in het water gesprongen en ik roep ‘help help’ maar niemand hoort me! ik probeer altijd te duiken maar het water houd me tegen om dit te doen. ik kan niet aan men zoon en neefje. eindelijk kwam er redding maar ik ben dan kletsnat van het zweet wakker geworden. kon het niet vergeten wat ik gedroomd heb en na een ganse dag werken nog steeds niet.
  deze droom wil ik niet meer meemaken

  [Reply]

 2. Marianne - 19/11/2012 - 18:41

  Afgelopen nacht droomde ik dat mijn zoontje van 6 met zijn fiets de gracht in fietste. Ik zie vanaf de hoge kade zijn rood/blauwe jasje onder het water en duik hem achterna terwijl ik mijn man en oudste zoon om hulp roep.

  Op dit moment werd ik wakker en heb vervolgens niet meer geslapen, ik weet niet of het gelukt is om hem te redden. Staat het dromen van je kind dat verdrinkt en die je gaat redden symbool voor iets?

  [Reply]

 3. Sinds ik zwanger was, en wist dat het een jongetje werd, droom ik over mijn verstrooide schoonmoeder, die onnodig mijn zoontje in bad deed. Was allemaal leuk, totdat er aangebeld werd. Ze sprong op, vergat vervolgens mij zoontje in bad, om vervolgens de deur open de doen. Mijn zoontje in nog niet in staat om zelf te zitten. ( hij is 3 maandjes ) mijn schoonmoeder, die vergeet vele belangrijke dingen. Ze wilde ook echt alleen een kleinzoon. Vanaf die tijd creëer ik een afstandelijk gedrag. Sowieso ben ik heel erg bang dat er wat gebeurt. Maar dat mijn zoontje verdrinkt omdat er wordt aangebeld, blijft continu mij achtervolgen. Heeft dit betekenissen, of is dit een droom, wat in de toekomst zou kunnen gebeuren ? Ik weet niet wat ik hier mee moet doen. Liefst wil ik hier niet over dromen.

  [Reply]

 4. Ik droomde dat ik in het zembad was met mijn vriend mijn vroegere beste vriendin was er ook ik hoorde mijn vriend zeggen tegen mijn vriendin ga je mee naar mijn huis ik zei ga je haar mee nemen naar huis is goed ik nam een duik van de duikplank en let mij vallen in het water de bedoeling was om mezelf te laten verdrinken uit kwaatheid ik wilde toch naar boven komen was er bijna maar het lukte mij niet ik ben nogsteets van slag over deze droom omdat ik wakker werd met ademhalings problemen wat betekend dit ! Ik weet wel dat ik verlatings angst heb door alles wat er in het verleden is gebeurd krijg je daarom deze dromen !

  [Reply]

 5. Ik heb vannacht gedroomd dat ik samen met mijn man liep over een kade en er waaide er hard en ik zei ik moet uitkijken dat ik niet in het water valt. Toen zei mijn man je moet niet bang zijn kom hij pakte mij vast en samen sprongen wij samen in de ze wij gingen naar beneden en ik werd waker

  [Reply]

Wat was uw droom van Verdrinking?

Vertel iedereen je droom over Verdrinking.

Geef een reactie!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.