Trein

Wat hebben dromen over Trein te betekenen?

Om te zien een trein in je droom, vertegenwoordigt conformiteit en gaan samen met wat iedereen doet. Je hebt de behoefte om dingen te doen in een ordelijke en sequentiële manier. In het bijzonder, als je een goederentrein zien, dan verwijst zij naar de lasten en problemen die u bent rond vervoeren. Als je droomt dat je op een trein, is het symbool van de reis van uw leven en stelt dat je op het juiste spoor in het leven en ging op weg naar de juiste richting. Als alternatief heb je de neiging zich nodeloos zorgen te maken over een situatie die zal blijken uit te werken in het einde. Om te zien of dromen dat je in een trein wrak, suggereert chaos. De weg naar doelen zijn niet van plan op basis van de manier waarop u van plan was het uit. Of je kan ontbreken zelfvertrouwen en met twijfel in je vermogen om je doelen te bereiken. Als je droomt dat je de ingenieur, betekent dat je in de volledige controle over een bepaalde situatie in je wakende leven. Als je droomt dat je een trein mist, duidt gemiste kansen of bijna ontsnappen uw overlijden.

Heb je droomt over Trein? Heeft u nog vragen?

Vertel je droom over Trein: Plaats een reactie!

8 Commentaren en verhalen over de droom:

 1. Geen droom maar ben naar 2 spirituele vrouwen geweest enige tijd geleden. Beide vrouwen ( kitty wood en Marianne uit veghel) zagen een witte trein. Dat wanneer de tijd rijp was dat ik in die trein nee zou gaan. Hmmm.

  [Reply]

 2. In een korte droom net tussen slapen en waken in ..Zag ik me zelf op de treinrails staan en keek naar beiden kanten waar de trein vandaan zou komen,

  Groetjes Ayla

  [Reply]

 3. Ik heb nu 3 keer gedroomt dat ik met mijn zoontje van 3
  In de trein zit en we gaan ergens heen (geen idee waar)
  Maar als we bij het station aankomen en we staan bij de deur
  Om uit testappen, rijd de trein net iets tever door zodat ons deel van
  De trein voorbij het peron is en we niet kunnen uitstappen.
  Als ik dan snel de trein doorloop om bij het deel tekomen wat wel
  bij het peron staat als ik er dan bijna ben gaat de trein weet rijden.
  En dan word ik wakker maar de droom zelf is heel realistisch.
  Ik heb geen idee wat dit zou betekenen maar zou het graag willen weten.

  Groeten cecilia

  [Reply]

 4. Ik heb gedroomd dat ik aan het eind stuk van de trein hing. De trein was aan het vliegen. Op geven moment ging een stuk los en dat was op slot. Ik heb de slot los gemaakt en had de sleutel nog vast in mijn handen. Ik viel op de grond maar was erg stabiel en kwam op rustig op mijn benen terecht.

  [Reply]

 5. Vaak droom ik dat ik in een onbekende plaats ben deprimerend en grauw. Ik wil naar huis en moet met de trein. Het station is altijd heel groot en veel donkere treinen razen voorbij; niemand wil me helpen of de weg wijzen. Als ik een conducteur vraag krijg ik geen antwoord of ze wijzen het perron maar de trein stopt niet of komt nooit. Doodeng.. Ik raak in paniek wakker, 2 maal zat ik wel in de trein, de kleuren kwamen terug in plaats van de grauwe duistere stations en ik wist – dolgelukkig en blij – dat ik het ging halen naar huis.
  De dromen zijn zo eng dat ik uren nadien nog moet huilen en paniek voel. Wat zou dit betekenen?

  [Reply]

 6. nou ik had een droom over een trein dat ik een trein instapte maar in mij ogen de verkeerde trein dus ik stapte ergens in belgie uit om terug te gaan naar nederland. maar toen raakte ik verdwaald en zat alsnog in een verkeerde trein en toen werd ik wakker ben benieuwd wat dat inhoud ??

  [Reply]

 7. Ik droomde dat ik op tijd aankwam met de trein op station maar miste mijn aansluiting en ik was zo angstig om te laat op stage te komen uiteindelijk zag ik mijn neef in hij keek op zijn horloge en keek me aan ik keek hem weer aan en zag mijn pleeg moeder die liet me in stappen maar zij reed niet naar mij stage maar naar haar werk en haar organisatie met allemaalcollgeas zaten we in ruime en i ik bleef op de klok kijk die bleef ttikken het was bijna waart over 7 ik wist Dat dat ik een probleem zou h3bben maar uit eindelijk heb ik toch besloten te vertrekken mijn tante had me laten zitten ik zag een vriendin en ook haar wou ik niet vragen ik vertrok naar mijn stage plek en was benieuwd of mijn leiding gevederde boos zou zijn en op dat moment schrok ik wakker ik stond op ging douchen en vertrok naar mij stage plek het was een leuke stage dag

  [Reply]

 8. Ik droomde dat ik op tijd aankwam met de trein op station maar miste mijn aansluiting en ik was zo angstig om te laat op stage te komen uiteindelijk zag ik mijn neef in hij keek op zijn horloge en keek me aan ik keek hem weer aan en zag mijn pleeg moeder die liet me in stappen maar zij reed niet naar mij stage maar naar haar werk en haar organisatie met allemaalcollgeas zaten we in ruime en i ik bleef op de klok kijk die bleef ttikken het was bijna waart over 7 ik wist Dat dat ik een probleem zou h3bben maar uit eindelijk heb ik toch besloten te vertrekken mijn tante had me laten zitten ik zag een vriendin en ook haar wou ik niet vragen ik vertrok naar mijn stage plek en was benieuwd of mijn leiding gevederde boos zou zijn en op dat moment schrok ik wakker ik stond op ging douchen en vertrok naar mij stage plek het was een leuke stage dag wat betekend dit???

  [Reply]

Wat was uw droom van Trein?

Vertel iedereen je droom over Trein.

Geef een reactie!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.