Hond

Wat hebben dromen over Hond te betekenen?

Om te zien een hond in je droom, geven een vaardigheid die je hebben genegeerd of vergeten, maar moet worden geactiveerd. Als alternatief kan honden symboliseren intuïtie, loyaliteit, vrijgevigheid, bescherming en trouw. Je eigen waarden en intenties zal u toelaten om vooruit te gaan in de wereld en slagen. Als de hond wrede en | of grommen, dan betekent een innerlijk conflict in jezelf. Het kan duiden op verraad en ongeloofwaardigheid. Als de hond dood of stervende, dan duidt dit op een verlies van een goede vriend. Als alternatief, het vertegenwoordigt een verslechtering van uw instincten. Als je droomt dat een hond bijt je op de been, suggereert dat u uw vermogen om aspecten van uw leven balans verloren. U kunt aarzelend zijn bij het benaderen van een nieuwe situatie of hebben geen zin om verder te gaan met uw doelen. Om te zien een vrolijk blaffende hond in je droom, symboliseert plezier en veel sociale activiteiten.Als de hond blaft woest, dan stelt het uw gewoonte van het maken van eisen aan mensen en situaties te beheersen om je heen. Het kan ook betekenen onvriendelijk metgezellen. Als je droomt dat je een hond koopt, geeft aan dat je de neiging om je vrienden te kopen of koop complimenten | gunsten. Als alternatief is het wijzen op een noodzaak voor u om gezelschap te vinden. Als je droomt dat je verkleden uw hond, u aan dat u probeert te verdoezelen je eigen personage gebreken en gewoonten. Ook rekening houden met de begrippen in verband met het woord hond, zoals loyaliteit (“man’s beste vriend ‘) en worden” behandeld als een hond “.

Heb je droomt over Hond? Heeft u nog vragen?

Vertel je droom over Hond: Plaats een reactie!

32 Commentaren en verhalen over de droom:

 1. Ik droomde dat mijn broer met 2 honden bij mij thuis kwam met 2 honden een kleine en een grote. Hij vertelde mij dat hij voor zijn ex op de honden moest passen. Ik stond in deuropening toen hij aankwam. De ene hond durfe niet binnen te komen maar die grote wel en hij had iets in zijn bek. Toen ik wilde reageren zag ik dat ik in de wwonkamer van de ex van mijn broer stond……?

  [Reply]

 2. Mijn droom was : ik was thuis en toen kwam mijn vader met veel puppy s en hij zij tegen mij kies een hond i zij waarom hij zij je wilt tog heel graag een puppy ik zij ja dat is waar en toen ging ik kiezen toen belde iemand van de skupe dat was mijn oma en mijn oma vind puppy niet echt leuk maar deze keer vond ze de puppy s schatig ik had chichacha gekozen
  : dat as mijn droom en het is waar dat ik heel graag een puppy wil

  [Reply]

 3. ik heb gedroomd dat ik met mijn neefje van 6jaar aan het wandelen was en ik hem op wat wees, maar hij was ongehoorzaam, toen speelde hij in een goot en plotseling ging een zwarte slang hem achterna die hem beet en voordat ik hem redden kon, Zach een een bruine Hond de slang aan vallen. toen ik daar aankwam beet de slang mij 1 of 2 keer en toen beet die Hond het dood. die Hond had veel vacht en glanzend bruin. Het zijn 2 verschilende dieren in 1 droom dus hoppelijk is er een antwoord.

  [Reply]

 4. Heb vannacht raar gedroomd!
  Hopelijk kun je het volgen ..
  Droomde dat ik terug na school ging wat nie op school leek maar op ziekenhuis achtig iets !! Me zoontje was bij oppas. Toen klaar was ging hem ophalen en ze hadden een hond daar, en pitbull achtige (ben nie bang dus dat kan nie zijn we hebben altijd honden gehad ) maar die hond had dus me zoontje in zijn bek .. Waarbij me zoontje dus scheuren in zijn gezicht en lip had .. Wer zwetend wakker.. Moet wel vertellen ben zwanger van me 2de kind in eerste trimester dus heb gewn veel dromen weer en weet nie wat er mee moet ! Maar deze blijf hele dag hangen ..

  [Reply]

 5. sopraantje - 11/05/2014 - 07:14

  Ik heb gedroomd dat een hond me continue bleef knuffelen en likken en me maar niet met rust liet. Het was op irritante af. Heel klef, ik voelde me heel vies want elke keer die vieze slijmerige tong op me. Ik heb t zelfs 2X gedroomd.

  [Reply]

 6. Ik droomde dat ik met een vriendin over straat liep. Op een gegeven moment komen we een paar honden tegen. Ze blaffen. Zij kan doorlopen, maar ik word door een zwarte labradorachtige in mijn hand gepakt. De hond bijt niet door,maar houd mijn hand gevangen in zijn bek. Als ik probeer los te komen gromt hij en verstevigt zijn beet. De vriendin (waar ik in werkelijkheid verliefd op ben kan niets doen.
  Pas na lange tijd weet ik me los te wrikken, waarna de hond agressief blijft richting mij, maar me uiteindelijk verder wel met rust laat.
  Dan word ik wakker..

  [Reply]

 7. Ik droomde dat mijn huisgenoot een hond had, en we gingen naar t bos om de hond uit te laten en kwamen we mijn ome ruben en stille willem tegen die waren speed aan het spuiten en op n gegeven moment ging mijn huis genoot heel even weg. Toen kreeg ik ruzie met zijn hond die greep me telkens en ik probeerde maar na de wc te rennen maar die hond bleef me maar achter na komen en toen schrok ik wakker wat heeft dit te betekennen???? …..

  [Reply]

 8. I M Fliers - 08/06/2014 - 20:43

  Hey, vanmorgen 3 uur werd ik wakker van een onrustige droom ( weet niet meer waarover), wel dat in mijn bloementuin een slanke mooie dode zwarte hond lag. Ik dacht meteen ‘ dat is de hond die teeners in de buurt hebben opgegeten’, toen werk ik wakker. Ik woon in Bali. Nog niet zolang geleden hebben jongeren uit het dorp een hond, die iemand had gebeten gedood en opgegeten. Wat de laatste weken speelt is dat iemand mij beschuldigt van….wat niet waar is. Het doet wel zeer. Deze gebeurtenissen vertonen ‘ de zwarte hond’ of is er een andere uitleg?
  Vr. Groet

  [Reply]

 9. Ik droomde dus dat mijn vriend voor mijn huis stond(waarmee ik nu ruzie heb) en hij wou met me praten en opeens gingen paar zwarte honden achter hem aan en der was een man (onbekende) die de honden ging verbrande en al die tijd ging ik naar mijn vriend toe rennen en toen ik hem zag was hij al gebeten door dat hond en liep weg en ik probeerde hem te helpen en toen werd ik wakker, kan iemand mij vertellen wat het kan betekenen aub vind het maar heel eng

  [Reply]

 10. Nathalie - 12/04/2015 - 06:37

  Ik droom vaak over mij eigen honden. Vannacht heb ik gedroomd over mijn zwarte labrador Billie we waren gaan wandelen en op een of ander manier was hij in zo een paarden veld terecht gekomen dus zat vast achter die hekken en hij liep maar in het rond en nam een aanloop en kwam tegen zo een hek aangelopen en zijn hoofd stak ertussen hij was aan het janken heb hem eruit geholpen en op weg naar huis heb ik hem contenu getroost en gestreeld en daar stopte mijn droom . Gr Nathalie

  [Reply]

 11. Ik droomde vannacht dat een vriendelijke witte hond mij aankeek.

  [Reply]

 12. Ik had vorige week dat ik droomde over mijn oude hond, die inmiddels al 4 jaar geleden gestorven is, dat ik hem aan het uitlaten was en ineens in een vogel veranderde. De riem van me hond zat nog aan de vogel, waardoor de vogel net een vlieger was. Op een gegeven moment ging de vogel net als een vlieger keihard naar beneden vallen, waardoor hij stierf door de harde val. Ik rende naar hem toe en begon hard te huilen. Toen was mijn droom afgelopen. Wat het betekend, ik heb geen idee.

  [Reply]

 13. Droom ;een hond uit de rivier geven geld en dan naar het werk gelopen waar er veel werk op me staat te wachten, twee collega waren er me bezig toen ze me zagen aan komen heb ze het gelijk zo gelaten in die droom. Al vast bedank

  [Reply]

 14. Ik zat in de cabine van een vrachtwagen, en dreef in het water. Er hing een golden retriever aan de auto. Hij liet los en zakte onder water. Ik wilde mijn armen uitstrekken om hem te redden, maar ik kon me niet bewegen. Hij kwam weer boven, zakte nogmaals naar beneden en bewoog zelf ook niet.Ik voelde me onmachtig en dat was verschrikkelijk. Uiteindelijk kon ik hem toch pakken en redden.

  Gelijk daarna werd ik angstig en met een groot gevoel van onmacht wakker.

  [Reply]

 15. Ik droomde dat mijn eigen hond in huis plast

  [Reply]

 16. Ik had gedroomd dat echt agressieve honden mij aanvielen om te verscheuren. Maar gelukkig dat ik door geen van ze bent gebeten V. W. G ik ze met scherpe voorwerp tegen hield.sommige van ze had ik moeten dood steken omdat ik geen uitweg meer zag.maar ze bleven aanvallen …..wilde gaarne weten wat deze droom rare droom betekent.

  [Reply]

 17. Ik had gedroomd dat echt agressieve honden mij aanvielen om te verscheuren. Maar gelukkig dat ik door geen van ze bent gebeten V. W. G ik ze met scherpe voorwerp tegen hield.sommige van ze had ik moeten dood steken omdat ik geen uitweg meer zag.maar ze bleven aanvallen …..wilde gaarne weten wat deze rare droom betekent.

  [Reply]

 18. Ik droomde dat ik de auto van mijn papa opende, en dat er dan een lief hondje uit kwam gesprongen. En heel de tijd wou dat ik hem aaiden. Het was een klein hondje. En ik aaide hem achter zijn oren. Maar toen zei mijn papa dat de hond nog vies was enz. Maar ik wou hem aaien want dat hondje was zo lief!

  [Reply]

 19. Hey ik heb gedroomd dat mijn border collie zichzelf gekwetst heeft aan een mes die in zen mand lag en zen 2 achterste poten waren af veel bloed maar we hebben hem wel kunnen verzorgen…. wat betekend deze droom? Groetjes saskia

  [Reply]

 20. usisixivu

  [Reply]

 21. eqiduzoz - 21/04/2018 - 14:04

  loquqefa

  [Reply]

 22. otewohip - 30/05/2018 - 21:08

  ofihedmah

  [Reply]

 23. arixobex - 30/05/2018 - 21:09

  ofecva

  [Reply]

 24. abiipovis - 29/09/2018 - 14:58

  efazabr

  [Reply]

 25. oixbwueb

  [Reply]

 26. d3d3LmRyb21lbmJldGVrZW5pcy5vcmc# oyuqomi

  [Reply]

 27. egogbaay - 07/11/2018 - 09:34

  d3d3LmRyb21lbmJldGVrZW5pcy5vcmc# evugambo

  [Reply]

 28. omievajoj - 14/11/2018 - 21:51

  d3d3LmRyb21lbmJldGVrZW5pcy5vcmc# imogalo

  [Reply]

 29. d3d3LmRyb21lbmJldGVrZW5pcy5vcmc# ugpiwemak

  [Reply]

 30. uurihadu - 17/11/2018 - 21:12

  d3d3LmRyb21lbmJldGVrZW5pcy5vcmc# utetubim

  [Reply]

 31. ecisujigu - 21/11/2018 - 08:24

  d3d3LmRyb21lbmJldGVrZW5pcy5vcmc# itepeyi

  [Reply]

 32. d3d3LmRyb21lbmJldGVrZW5pcy5vcmc# aecacaxoz

  [Reply]

Wat was uw droom van Hond?

Vertel iedereen je droom over Hond.

Geef een reactie!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.