Gras

Wat hebben dromen over Gras te betekenen?

Om te zien groene gras in je droom, suggereert dat er een deel van jezelf dat je kunt altijd vertrouwen op. De droom is ook symbool voor natuurlijke bescherming. Als je droomt dat je gras planten, geeft aan dat je harde werk en de inspanningen vruchten zullen afwerpen in het einde.

Heb je droomt over Gras? Heeft u nog vragen?

Vertel je droom over Gras: Plaats een reactie!

1 Commentaren en verhalen over de droom:

  1. Ik had me toch iets raars vannacht. Ik schrok wakker van een korte droom, het enigste wat ik in een fractie van een paar seconde voorbij zag komen in m’n droom was een behoorlijke explosie van allemaal los gemaaid gras wat door de gehele lucht heen ging. Hiervan schrok ik wakker dat ik m’n bed uitgestapt ben, met trillende benen naar m’n zolderraam gelopen om te kijken of de weg die voor mijn huis loopt bezaaid was met allemaal gras en of ik nog wel naar buiten kon kijken. Gelukkig was er allemaal buiten niks aan de hand en zag alles er allemaal normaal uit.

    Ik moet wel zeggen dat ik in de groenvoorziening werk en nu is het ook de periode dat ik weer veel mag gaan grasmaaien, wat ik enorm leuk werk vindt om te doen. Het is een gewone grasmaaier waar ik achteraan moet lopen.

    [Reply]

Wat was uw droom van Gras?

Vertel iedereen je droom over Gras.

Geef een reactie!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.