Ellebogen

Wat hebben dromen over Ellebogen te betekenen?

Als u uw eigen ellebogen in je droom, geeft aan dat u nodig hebt om een ​​ruimte te maken voor jezelf. Uw droom kan uitdrukken terughoudendheid of angst in het creëren van je eigen ruimte voor angst onderzocht. Te dromen dat je elleboog is gewond, suggereert dat uw onvermogen om te functioneren in een aantal wakker situatie. Het kan ook verwijzen naar een aantal seksuele angst. De rechter elleboog hebben betrekking op morele en ethische kwesties, terwijl de linker elleboog vertegenwoordigt passiviteit en uw onontwikkelde kenmerken.

Heb je droomt over Ellebogen? Heeft u nog vragen?

Vertel je droom over Ellebogen: Plaats een reactie!

2 Commentaren en verhalen over de droom:

  1. Ik kwam er opeens achter dat er een pink aan mijn elleboog was vastgegroeid en dat voelde raar.
    Ik vond het zelf niet zo erg dat die daar zat, maar was bang dat andere mensen mij uit zouden lachen… De pink krulde een beetje naar links en naar rechts en voelde de omgeving, alsof ik er zelf niet alle controle over had… Dat ik er geen controle op leek te hebben kwam vooral doordat het op zo’n – voor mij – aparte plek zat. Wist even niet hoe er mee om te gaan.

    [Reply]

  2. Mijn droom is al een paar weken geleden. Ik ben ook erg slecht in hele verhalen dromen en onthouden. Het beeld dat mij nog wel van de droom is bijgebleven is dat er allemaal ogen op mijn rechter ellenboog groeiden. sommige volledig gegroeid, andere nog in een begin stadium van de groei, andere weer op de helft. Volgens mij was ik alleen toen ik dit ontdekte, dus niemand lachte mij uit en ik hoefde mij ook geen zorgen te maken over anderen zoals Irene beschrijft.
    Wat zouden deze ogen op mijn ellenboog betekenen?

    [Reply]

Wat was uw droom van Ellebogen?

Vertel iedereen je droom over Ellebogen.

Geef een reactie!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.