Bruiloft

Wat hebben dromen over Bruiloft te betekenen?

Om te zien een bruiloft in je droom, symboliseert een nieuw begin of een overgang in je huidige leven. Dromen met betrekking tot huwelijken zijn vaak negatief en wijzen op enkele angst of vrees. Het verwijst vaak naar gevoelens van bitterheid, verdriet, of de dood. Als alternatief, bruiloft dromen weerspiegelen uw vragen over inzet en onafhankelijkheid. Als je droomt dat je gaat trouwen opnieuw aan uw huidige partner, vertegenwoordigt je getrouwd zaligheid en geluk. Het benadrukt uw sterke betrokkenheid bij elkaar. Het kan ook betekenen een nieuwe fase (zoals ouderschap) die u invoert in je leven. Als je droomt dat je je eigen huwelijk van plan om iemand die je nooit ontmoet, is een metafoor symboliseert de vereniging van je mannelijke en vrouwelijke kant. Het is een overgangsfase, waar u op zoek zijn naar een soort evenwicht te vinden tussen uw agressieve kant en emotionele kant. Als je gaat trouwen en de dromen van uw lopende huwelijk, dan wijst hij op de stress van het organiseren van een bruiloft. Conflicten over huwelijk details, spanningen met familie en schoonfamilie, bindingsangst, en het verlies van zelfstandigheid kunnen alle leiden tot bruiloft angst dromen. Onderzoek heeft uitgewezen dat tot 40% van de bruidsparen hebben dromen over hun ceremonie en dingen die gaan perfect. ** Zie ook Huwelijk.

Heb je droomt over Bruiloft? Heeft u nog vragen?

Vertel je droom over Bruiloft: Plaats een reactie!

2 Commentaren en verhalen over de droom:

 1. Dreamgirl - 18/02/2014 - 07:10

  Ik droomde dat ik zou gaan trouwen maar de trouwdag zelf bracht alleen maar stress en zorgen.
  Tijdens de gehele droom ben ik nog allerlei instructies aan iedereen aan het geven en alles aan het controleren.
  Een vrouw (die mijn vriendin moet zijn) haar haar is niet mooi gecoupeerd en de zaal waar de huwelijksvoltrekking zal plaatsvinden is ook nog niet naar mijn smaak aangekleed.
  Als ik uiteindelijk alvast mijn trouwjurk aantrek zie ik iedereen bewonderend naar mij kijken en complimenteert iemand mij zelfs.
  Het rare is ondanks dat ik mij druk maak en alles aan het controleren ben; voel ik dat mijn bruidegom (die ik niet ken) niet zal komen opdagen.
  Een hele goede vriend van mij staat erbij en zit het hele tafereel ontspannend gade te slagen als ik hoor dat vlak voor mijn raam een ongeluk gebeurd is en het verkeer niet meer langs kan.
  Als ik de conclusie trek dat mijn echtgenoot dus dan ook niet meer komen kan wordt ik wakker.

  Bedankt voor de toelichting

  Dreamgirl

  [Reply]

 2. Ik heb een keer gedroomt dat ik ging trouwen met Niall van de band One Direction

  Het was zomer en de hele band was aanwezig en alles verliep goed alleen toen werd Niall overvallen door fans en ze dreigden en toen werd ik wakker en ik wist niet of alles echt was gebeurd of niet. Dat was echt heel raar

  [Reply]

Wat was uw droom van Bruiloft?

Vertel iedereen je droom over Bruiloft.

Geef een reactie!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.