Wat betekent dromen over maria beeld?

Betekenis van maria beeld in de zoekresultaten:

Maagd Maria

Om de Maagd Maria in je droom, betekent spirituele harmonie en | of ideale moederschap. Als alternatief, de Maagd Maria is een onderdrukte angst voor seksualiteit of moeilijkheden in relaties.

Afbeelding

… je droomt dat je een foto opknoping, vertegenwoordigt de aanvaarding of de bevestiging van het beeld dat wordt afgebeeld op de foto. Je moet komen tot een afspraak of compromis over een situatie. Als je droomt dat je een foto neemt, suggereert dat je nodig hebt om een ​​goed begrip te krijgen en meer informatie over een bepaalde kwestie te krijgen. U moet meer aandacht richten op een bepaalde situatie of relatie. Misschien heb je het gevoel dat je nodig hebt om iets uit het …

Beha

… niet een bh draagt, geeft aan dat u geen discipline of controle te hebben. Alternatief, kan het beeld van uw seksuele aard.

Bril

… je een bril draagt ​​en je normaal gesproken niet dragen, suggereert dat je een duidelijker beeld op een situatie nodig hebben. Er is mogelijk een misverstand of een situatie was verkeerd waargenomen en moet meer duidelijk te zien. Om te zien gebroken bril in je droom, geeft aan dat uw visie en perceptie is aangetast. Je bent niet het zien van de feiten correct.

Camera

… vertegenwoordigen moet je focussen op een bepaalde situatie. Misschien moet je een duidelijker beeld of idee te krijgen.

Foto

… geeft aan dat er een relatie die uw aandacht nodig heeft. Het kan ook vertellen van een vals beeld en dat er iets niet is wat het lijkt te zijn.Als alternatief, het suggereert dat je vasthouden aan het verleden of om wat valse hoop. ** Zie ook Picture.

Gesloten

… uw onvermogen om andere alternatieven en andere gezichtspunten te overwegen. U kunt een vertekend beeld in uw oordeel en mening. Het vertegenwoordigt ook gevoelens van ontoereikendheid en frustratie.

Hologram

… een hologram in je droom, suggereert dat je nodig hebt om in plaats daarvan kijken naar het hele beeld van enkel een gedeelte ervan in om het hele verhaal te krijgen. Als alternatief, de droom symboliseert je ideale zelf en je noties van perfectie.

Kunstenaar

… schilderen van een foto, betekent je creatieve en intuïtieve kant van je karakter. Het beeld dat u schilderen in je droom kan staan ​​symbool voor de manier waarop u uw huidige situatie te visualiseren in je wakende leven.

Man

… uw sterke assertieve persoonlijkheid. Het kan ook benadrukken uw wensen om in een relatie en uw beeld van de ideale man. Om te zien een oude man in je droom, vertegenwoordigt wijsheid of vergeving.