Wat betekent dromen over gered?

Betekenis van gered in de zoekresultaten:

Aanval

… in je droom. Als je droomt dat je een aanvallende dier te doden, betekent dat uw leven zal gered worden door een vreemde.

Brancard

Als je droomt dat je liggend op een brancard, geeft aan dat je gered moeten worden in een bepaalde situatie of relatie. Misschien moet je de tijd nemen en je emotionele demonen confronteren. Om te zien een stretcher in je droom, suggereert dat de problemen ligt voor u in de nabije toekomst.

Eed

… een dringende kwestie of situatie over het hoofd gezien. Iemand kan het zelfs nodig om te worden gered van een aantal ongewone omstandigheden. Het kan jouw taak zijn om hen te beschermen.

Fairy Tale

Als je droomt dat je een personage in een sprookje, suggereert dat uw gered moeten worden of te worden geveegd je voeten. Het geeft ook aan dat je je grenzen verkennen en proberen om uw volle potentieel ontwaken. Als je droomt dat je een sprookje lezen, geeft aan dat u een romantisch hart.

Marine

… uw behoefte aan organisatie, discipline en structuur in je leven. Als je droomt dat je gered door een marine persoon, voorspelt van bijstand uit een gezaghebbende bron.

Redden

Als je droomt dat je wordt gered of redden anderen, vertegenwoordigt een aspect van jezelf dat is verwaarloosd of genegeerd. U probeert een manier om dit verwaarloosde deel van jezelf te uiten te vinden. In het bijzonder, te dromen dat je iemand van de verdrinkingsdood te redden, geeft aan dat u met succes bepaalde emoties en eigenschappen dat wordt gesymboliseerd door de verdrinking slachtoffer erkend.

Reddingsboot

… reddingsboot in je droom, suggereert dat je hulp nodig hebt bij het omgaan met je emoties. U wilt gered worden van een bestaande situatie die buiten je controle.

Duivel

Om te zien de duivel in je droom, betekent negatieve aspecten van jezelf. Het kan ook wijzen op gevoelens van schuld die je hebt herbergen. Het is tijd om deze gevoelens los te maken. Als alternatief kan de duivel vertegenwoordigen intelligentie, sluwheid, misleiding en slimheid. Als je droomt dat je vocht uit de duivel, symboliseert dat je zal slagen bij het verslaan van je vijanden. Te …

Comment by Erza: … en toen werd ik gered door een boom.. Maar dit …

Huis

Om te zien een huis in je droom, vertegenwoordigt uw eigen ziel en zelf. Specifieke ruimten in de woning wijzen op een specifiek aspect van uw psyche. In het algemeen, de zolder je verstand vertegenwoordigt, de kelder staat voor het onbewuste, enz. Als het huis leeg is, dan geeft dit aan gevoelens van onveiligheid. Als het huis is aan het verschuiven, dan is het suggereert dat je gaat door …

Comment by Laura: … kon mijn huis niet gered worden en zou ik alleen een leeg …