Wat betekent dromen over wraak?

Betekenis van wraak in de zoekresultaten:

Wraak

Als je droomt dat je wraak neemt, staat symbool voor je zwakke karakter en bitter hart, die zal leiden tot het verlies van vrienden en ervoor zorgen dat uw meer problemen. Als je droomt dat anderen wraak te nemen op je, geeft aan dat u mijn vijanden omringd en hebben reden om bang te zijn.

Doves

… ook een bericht en zegen van de Heilige Geest. Je moet loslaten van je gedachten van haat en wraak. Als je droomt dat duiven zijn aan het paren en het bouwen van een nest, symboliseert een vrolijke huis leven vol rust, plezier en gehoorzame kinderen.

Hornets

… te krijgen het beste van je. Als je droomt dat je gestoken door een horzel, is een indicatie van wraak en wraakzuchtige houding. Het kan ook zijn maar een paar stekende opmerking.

Kruipen

… je wilskracht. Te dromen dat er iemand is kruipen naar u toe, betekent dat u behoefte aan macht, wraak, superioriteit, of controle.

Marteling

… van die wordt gemarteld. Als alternatief kan de droom wijzen op onderdrukte gevoelens van wraak die u niet in staat om op te handelen in je wakende leven.

Poison Ivy

… dat je wraakzuchtig of omslachtig gedachten hebben. Het is tekenend voor wrok, jaloezie en wraak. Als alternatief kan het vertegenwoordigen een situatie of aandoening die u moet vermijden.