Wat betekent dromen over Opkomen?

Betekenis van Opkomen in de zoekresultaten:

Bedreigen

Als je droomt dat je anderen bedreigen, geeft die je nodig hebt om te beweren en opkomen voor jezelf in je wakende leven. Als je droomt dat je wordt bedreigd, betekent dat u een aantal geïnternaliseerde angst voor ontoereikendheid, die moet worden aangepakt hebben.

Concurrent

Als je droomt dat je een rivaal hebt, betekent dat je ook aarzelend doen gelden je rechten en opkomen voor jezelf. Bijgevolg, verliest u de gunst van een aantal onderscheiden mensen. Als je droomt dat je te slim af zijn door een rivaliserende, betekent dat u uw taken en zakelijke belangen verwaarloosd voor de uitoefening van vrije tijd en gemak. Uw verwaarlozing van deze zaken zullen blijken schadelijk zijn. Als je droomt dat je een rivaal te slim af, geeft aan dat vindt u een lieve …

Geen

Als je droomt dat je niet zegt, suggereert dat je opkomen voor je wat te geloven, zelfs al bent u gaat tegen de meerderheid. U bent om jezelf eerste en het nemen van beslissingen voor jezelf, niet om anderen te behagen.

Graf

… onbewuste graven op zoek naar een probleem op waarbij je dacht waren gesteld om te rusten. U moet opkomen voor jezelf want niemand anders kan het voor je doen. Als alternatief, vertegenwoordigt hij er iets over in te vullen in je leven. Bent u klaar voor een nieuwe start. Als je droomt dat je een graf graven, duidt wat nervositeit en onrust over enkele onderneming.

Kader

… je zelf en haar kader is het symbool van je geloof en de kenmerken en eigenschappen die maakt je opkomen voor jezelf. In het bijzonder, een houten kader betekent een warm en waardoor de kwaliteit, waar hij als een stalen raamwerk is een koude en onverzettelijke kwaliteit.

Marionet

… je controle. Je bent makkelijk laten beïnvloeden door anderen en het gevoel dat je niet kunt opkomen voor jezelf.

Marshmallows

… vertegenwoordigt verlegenheid en gebrek aan zelfvertrouwen. U moet leren om meer assertief en opkomen voor jezelf.Als je droomt dat je marshmallows roosteren, geeft de groei en motivatie.

Moordenaar

… verliezen.Als alternatief kan deze droom vertegenwoordigen zuivering en het genezingsproces.U bent opkomen voor jezelf en zetten een dramatisch einde aan iets.

Omkoperij

… laten je ervan te overtuigen in het doen van iets wat je niet echt wilt. Verzamel je kracht en opkomen voor jezelf. Als je droomt dat je iemand omkopen, geeft aan dat u te veel van anderen te verwachten. Het kan zijn te veeleisend. In het bijzonder, als je droomt dat je een politieman omkopen, dan moet je geloven dat je bent boven de wet of regels. Denk je dat je weg kan komen met het zijn oneerlijk en bedrieglijk.

Prickerbush

… in sommige wakker relatie ervaren. Het kan nodig zijn op te zetten je verdediging en opkomen voor jezelf. Als alternatief kan het verwijzen naar iemand in je leven, die is een ‘prick’.