Wat betekent dromen over witte ontlasting?

Betekenis van witte ontlasting in de zoekresultaten:

Ontlasting

** Zie ontlasting.

Kat

… mag de zwarte kat ten onrechte associëren met het kwaad, vernietiging, en pech. Als u een witte kat, dan geeft moeilijke tijden. Als je droomt dat een kat een spin gedood, suggereert dat je je vrouwelijkheid tot uitdrukking in een verleidelijke en sluwe manier in plaats van in een openlijk en bijna destructieve manier. **

Kleding

… perspectief op een situatie. U bent vrij uiten van uw vrouwelijkheid. Als je droomt dat je een witte jurk draagt, suggereert dat u wilt weergeven pure en engelachtige in de richting van anderen.

Comment by Riccardo: … en droomde van een witte trouwjurk in een bruine kast. er …

Ratten

… een rat. Om te zien een zwarte rat, staat voor bedrog en geheime activiteiten. Om te zien een witte rat in je droom, geeft aan dat in uw tijd van nood, kunt u hulp krijgen uit onverwachte hoek. Als je droomt dat een rat is je voeten bijten, symboliseert de rat race die je ervaart in je wakende leven.

Comment by heleen: … weer vrijlaten een witte bruine en zwartwitte rat.het was …

Uitwerpselen

… naar iemand die anale remanent. Als je droomt dat je niet in staat zijn te ontdoen van de ontlasting, suggereert dat je niet bereid bent te laten van je emoties te gaan. Je hebt een neiging om te houden in en houdt je gevoelens voor jezelf. Volgens Freud, uitwerpselen is gerelateerd aan het bezit, trots, schaamte, geld | financiële zaken, of agressieve handelingen. Zo te dromen dat je speelt met ontlasting, symboliseert de angst over geldzaken en financiële zekerheid.

Comment by Panthera: … dat ik heel veel ontlasting had, ik moest vaak en lan op …

Doves

… te zien duiven in je droom, symboliseert vrede, rust, harmonie en onschuld. In het bijzonder om witte duiven zien in je droom, symboliseert loyaliteit en vriendschap. Het kan vertegenwoordigen ook een bericht en zegen van de Heilige Geest. Je moet loslaten van je gedachten van haat en wraak. Als je droomt dat duiven zijn aan het paren en het bouwen van een nest, symboliseert een vrolijke huis leven vol rust, plezier en gehoorzame kinderen.

Eend

… een bepaald thema of situatie, in plaats van confrontatie met het hoofd-on.Om te zien een witte eend in je droom, betekent leugen en bedrog.

Klei

… te doen en moeten plannen voor de toekomst. Volgens de Freudiaanse perspectief, klei symboliseert ontlasting. Om te zien een aardewerken pot in je droom, betekent toewijding, deugd of zuiverheid. De klei pot is ook een helend symbool.

Merrie

… te zien een merrie of meerdere merries in je droom, vertegenwoordigt uw intuïtie.Om te zien een witte merrie in je droom, symboliseert de geest en creativiteit.

Poepen

Als je droomt dat je ontlasting op iemand, geeft uw woede en vijandigheid voor die persoon. Als je droomt dat je wordt ontlasting op, vertegenwoordigt gevoelens van schuld en onwaardigheid. U kunt lijden aan een laag zelfbeeld. ** Zie ook stoelgang of ontlasting.