Wat betekent dromen over witte jellaba?

Betekenis van witte jellaba in de zoekresultaten:

Kat

… mag de zwarte kat ten onrechte associëren met het kwaad, vernietiging, en pech. Als u een witte kat, dan geeft moeilijke tijden. Als je droomt dat een kat een spin gedood, suggereert dat je je vrouwelijkheid tot uitdrukking in een verleidelijke en sluwe manier in plaats van in een openlijk en bijna destructieve manier. **

Kleding

… perspectief op een situatie. U bent vrij uiten van uw vrouwelijkheid. Als je droomt dat je een witte jurk draagt, suggereert dat u wilt weergeven pure en engelachtige in de richting van anderen.

Comment by Riccardo: … en droomde van een witte trouwjurk in een bruine kast. er …

Ratten

… een rat. Om te zien een zwarte rat, staat voor bedrog en geheime activiteiten. Om te zien een witte rat in je droom, geeft aan dat in uw tijd van nood, kunt u hulp krijgen uit onverwachte hoek. Als je droomt dat een rat is je voeten bijten, symboliseert de rat race die je ervaart in je wakende leven.

Comment by heleen: … weer vrijlaten een witte bruine en zwartwitte rat.het was …

Doves

… te zien duiven in je droom, symboliseert vrede, rust, harmonie en onschuld. In het bijzonder om witte duiven zien in je droom, symboliseert loyaliteit en vriendschap. Het kan vertegenwoordigen ook een bericht en zegen van de Heilige Geest. Je moet loslaten van je gedachten van haat en wraak. Als je droomt dat duiven zijn aan het paren en het bouwen van een nest, symboliseert een vrolijke huis leven vol rust, plezier en gehoorzame kinderen.

Eend

… een bepaald thema of situatie, in plaats van confrontatie met het hoofd-on.Om te zien een witte eend in je droom, betekent leugen en bedrog.

Merrie

… te zien een merrie of meerdere merries in je droom, vertegenwoordigt uw intuïtie.Om te zien een witte merrie in je droom, symboliseert de geest en creativiteit.

Ridder

… gezien worden als een redder of iemand die veegt u af van uw voeten, zoals in de ‘ridder op het witte paard “.

Rozen

… symboliseren ook liefde, passie, vrouwelijkheid en romantiek, vooral als ze rode rozen. Als u een witte roos, dan is het symbool voor maagdelijkheid, puurheid, en geheimhouding. Het je een gele roos zien, dan verwijst het naar ontrouw of jaloezie. Om te zien verdorde rozen in je droom, betekent de dood of de scheiding of de afwezigheid van geliefden. Te ruiken rozen in je droom, duidt onvoorstelbare geluk en plezier.

Strepen

… terwijl verticale strepen geven aan dat u een non-conformist. In het bijzonder, zwart-witte verticale strepen aan dat u beperkte manier van denken en close-mindedness.

Vleermuizen

… De droom kan ook een woordspeling op gevoel “batty” of een gevoel gek.Om te dromen van een witte vleermuis, betekent de dood van een familielid. Om te dromen van een zwarte vleermuis, betekent persoonlijke ramp. Om te zien een vampier vleermuis in je droom, vertegenwoordigt dat een persoon in je leven kan je van zelfvertrouwen en | of uw middelen aftappen.