Wat betekent dromen over wind?

Betekenis van wind in de zoekresultaten:

Wind

… energie en kracht. Het weerspiegelt veranderingen in je leven. Om te dromen van sterke wind of windvlagen, vertegenwoordigt onrust en problemen voor je. Je ervaart veel stress bij sommige wakker situatie.

Haar

… niveau. Het verwijst ook naar sympathie, beschermend, en broederlijke liefde. Te dromen dat de wind waait door je haren, betekent vrijheid om ongeremd gevoelens te uiten. Je bent ‘laat je haar naar beneden “. Te dromen dat je haar wit is of wordt wit, geeft aan dat er iets belangrijks is zojuist op de hoogte voor jou. Het is een symbool van wijsheid en inzicht. De droom kan ook een metafoor te suggereren dat je gevoel “licht in het hoofd”.

Wind Chimes

Om te zien of horen windgong in je droom, symboliseert harmonie en rust. Het kan ook vertegenwoordigen herinneringen of het verstrijken van de tijd. …

Zeilen

… hoe je in staat zijn om het leven problemen aan te pakken. Als je droomt dat je zeilen tegen de wind, geeft aan dat u wordt geconfronteerd met veel problemen.

Ontwaken

Te ontwaken in je droom, vertegenwoordigt een geestelijke wedergeboorte. U kunt de erkenning en het omhelzen van zowel uw vrouwelijke en mannelijke aspecten van het Zelf. U bent gebruik te maken van je volledige potentieel. Denk ook aan wie of wat je ontwaakt. Dat is een indicatie van wat ontbreekt of ontbreekt in je leven. Als je droomt dat je iemand wakker up, suggereert dat je …

Comment by Do Do: … een soort warme wind die van in mijn nek door heel mijn …