Wat betekent dromen over vleermuis?

Betekenis van vleermuis in de zoekresultaten:

Vleermuizen

… droom kan ook een woordspeling op gevoel “batty” of een gevoel gek.Om te dromen van een witte vleermuis, betekent de dood van een familielid. Om te dromen van een zwarte vleermuis, betekent persoonlijke ramp. Om te zien een vampier vleermuis in je droom, vertegenwoordigt dat een persoon in je leven kan je van zelfvertrouwen en | of uw middelen aftappen.

Comment by Vale: … een dooie zwarte vleermuis gedroomd. Toen ik de …

Baseball

… kunnen hebben seksuele toespelingen, waar de mannelijke aspecten wordt afgebeeld door de vleermuis en de vrouwelijke aspecten is weergegeven in de vorm van de bal of het stadion. Om te zien een honkbalveld in aanbouw, verwijst naar de onopgeloste seksuele problemen.

Softbal

… kan softbal symboliseren de relatie en de manier waarop de mannelijke aspecten (vorm van de vleermuis) zijn in tegenstelling tot de vrouwelijke aspecten (bal).

Kat

Om te zien een kat in je droom, betekent veel ongeluk, verraad en pech. Echter, voor de kattenliefhebber, katten betekent een onafhankelijke geest, vrouwelijke seksualiteit, creativiteit en kracht. Als de kat is agressief, dan is het suggereert dat je problemen zijn met het vrouwelijke aspect van jezelf te hebben. Als u een kat ziet zonder staart, dan betekent een verlies van …

Comment by Linda: … had ook een zwarte vleermuis in mijn woonkamer die ook …