Wat betekent dromen over verwaarlozing huisdieren?

Betekenis van verwaarlozing huisdieren in de zoekresultaten:

Arm

Als je droomt dat je arm bent, symboliseert verwaarlozing van uw seksuele aard. U kunt nemen op een te veel verantwoordelijkheden en werken te hard dat je niet de tijd om tegemoet te komen aan je seksuele zelf te nemen. Als alternatief, het vertegenwoordigt gevoelens van onvolkomenheden.

Concurrent

… dat u uw taken en zakelijke belangen verwaarloosd voor de uitoefening van vrije tijd en gemak. Uw verwaarlozing van deze zaken zullen blijken schadelijk zijn. Als je droomt dat je een rivaal te slim af, geeft aan dat vindt u een lieve metgezel. U zult ook doorstroomt naar hogere een hogere positie.

Grootboek

… grootboek misplaatst, betekent dat uw plannen niet zal dienovereenkomstig gaan als gevolg van de verwaarlozing. Als je droomt dat er fouten in uw grootboek, geeft aan dat u zal worden betrokken bij enkele kleine geschillen en ervaring op kleine verliezen.

Huisdieren

Als u uw of iemand anders huisdier in je droom, vertegenwoordigt beschaafde instincten. Je bent het houden van uw humeur in de rij. Als alternatief, betekent dit een behoefte aan liefde en acceptatie. U bent ontbreekt de aandacht van anderen en voelen verwaarloosd. Het huisdier kan ook een woordspeling voor “aaien”, zoals in sommige seksueel gedrag. Om te zien een huisdier dat dood is …

Krakers

… dan uw eigen. U besteedt uw tijd aan het zoeken van de voor andere mensen en als gevolg daarvan, verwaarlozing uw behoeften. De droom kan ook een woordspeling op “crack haar”. Misschien ben je er probeert iemand om bepaalde informatie of geheimen te onthullen te krijgen.

Label

… hebt laten een vijand zien de binnenkant van uw prive-zaken, als gevolg van uw achteloosheid en verwaarlozing. Te dromen dat er iets verkeerd gelabelde, geeft aan dat u op zoek bent naar dingen de verkeerde kant op. Probeer een ander perspectief.

Maskerade

… je op een gemaskerd bal, betekent dat je toegeven aan zondige en dwaze genoegens zal leiden tot de verwaarlozing van uw bedrijf en huishoudelijke taken.

Onkruid

… te ontdoen van een paar oude ideeën of negatieve gedachten in je geest. Het is symbolisch van verwaarlozing. Onkruid kan ook voor vriendschappen en relaties die verkeerd zijn gegaan.

Roest

Om te zien roestvorming op ijzer of tin, betekent verwaarlozing of ouderdom. Het is ook indicatief voor deprimerende omgeving, gekenmerkt door een daling van de fortuin en valse vrienden.

Schurk

… en gaan door met. Als je droomt dat je geliefde schurk is, betekent dat u zeer bedroefd over de verwaarlozing en onbedachtzaamheid van een vriend.