Wat betekent dromen over seks?

Betekenis van seks in de zoekresultaten:

Anale seks

Te dromen over anale seks, staat voor onderwerping. U kunt bang toe te geven aan de wensen en verlangens van anderen.

Seks

Om te dromen over seks, verwijst naar de psychologische voltooiing en de integratie van contrasterende aspecten van het Zelf. Je moet meer open en aspecten van uw droom sex partner op te nemen in je eigen personage. Als alternatief en een meer directe interpretatie van de droom, kan uw libido’s manier om je te vertellen dat het te lang is, omdat je seks hebt gehad is worden. Het kan duiden op onderdrukte …

Beneden

… in het leven. ”Going down” kan ook de seksuele connotatie en zijn een metafoor voor orale seks.

Eva

… als Eva, waarschuwt u voorzichtig te zijn als het gaat om de overtuigingen van de tegenstellingen seks.

Geslachtsdelen

Om te dromen van je genitaliën, vertegenwoordigt je gevoelens tegenover seks | seksualiteit en uw houding ten opzichte van mannelijkheid | vrouwelijkheid. Het heeft ook betrekking op kwesties van inzet en plezier. ** Zie ook penis en vagina.

Gesneden

… alternatief verwijst zij naar de vrouwelijke seksualiteit en vrouwelijke houding tegenover seks. In het bijzonder, als de bezuinigingen zijn op je benen, dan is het symbool voor een onbalans. U bent niet in staat om op te komen voor jezelf. Als je droomt dat je jezelf snijden, geeft aan dat u een overweldigende onrust of problemen in je wakende leven ervaart. Je probeert jezelf los te koppelen van de ondraaglijke pijn die je ervaart.

Granaatappel

… een goede gezondheid, het leven en een lang leven. De allure en uitnodiging van de seks is ook aangegeven. Als alternatief, het vertegenwoordigt het bloed.

Hagedis

Om te zien een hagedis in je droom, betekent dat u oerinstincten en reacties tegenover seks, eten, etc. en je angsten in de richting van deze gevoelens. De hagedis kan ook vertegenwoordiger van een persoon die je te zien als koudbloedig, angstig, of dikke huid. Op een meer positieve noot, de hagedis symboliseert ook de opkomende creativiteit, vernieuwing en revitalisatie. Het kan ook voorstellen dat je goed geaard zijn. **

Hamster

… kan ook betekenen dat vraagstukken van seksualiteit zijn triviaal voor jou. Je bent in staat om seks en liefde scheiden.

Herpes

… iemand herpes heeft, verwijst naar je seksuele angst en zorgen.Misschien heb je geoefend onveilige seks en zijn de uitdrukking van uw spijt.