Wat betekent dromen over kies trekken?

Betekenis van kies trekken in de zoekresultaten:

Atlas

Als je droomt dat je op zoek bent naar een atlas, betekent dat u zorgvuldig zal trekken uit uw plannen voor de aanvang van eventuele wijzigingen op reis gaat.

Fabel

… onder ogen zien. Het is beter om een ​​situatie het hoofd gezicht op dan zich terug te trekken in een fantasiewereld.

Garage

… in de richting van het bereiken van uw doelen. Als je droomt dat je je auto in de garage te trekken, staat voor veiligheid en stabiliteit als gevolg van uw prestaties en inspanningen. Als je droomt dat je de garage deur opening, geeft aan dat u een beslissing over een zaak, die. Mogelijk hebt u besloten het pad dat je neemt in het bereiken van uw mogelijkheden en doelen.Aan de andere kant, als je het sluiten van de garagedeur, dan suggereert dat u zetten van je doelen voor het welzijn …

Geluid

… situatie in je wakende leven. Het lawaai in je droom kan dienen als een manier om je aandacht te trekken in dit verband. Als alternatief kan er ruis vormen een doorbraak in uw persoonlijke strijd. Misschien heb je breken door een barrière van weerstand die was houdt u terug voor een lange tijd.

Kluizenaar

… een kluizenaar, staat uw behoefte om alleen te zijn of dat je alleen bent voelt. Je bent terug te trekken uit het dagelijkse leven en je te distantiëren van anderen. Vind een manier om van dit sleur.

Knocking

Om te horen kloppen in je dromen, suggereert dat je onbewuste probeert uw aandacht te trekken naar een bepaald aspect van uzelf of om wat wakker situatie. Een nieuwe kans kan worden aan u gepresenteerd.

Marihuana

… uitgebreide gevoel van bewustzijn en bewustzijn ervaren. U dient gebruik te maken en inzicht te trekken uit dit nieuwe bewustzijn. De droom kan ook betekenen dat je nodig hebt om op uw innerlijke kracht zoeken voor de stimulatie plaats van te vertrouwen op de krachten van buitenaf.

Monnik

… monnik, symboliseert de introspectieve aspect van jezelf. Je moet om emotioneel jezelf terug te trekken uit een situatie en wat controle, structuur en orde terug te winnen.

Navelstreng

… knippen, geeft aan dat u moet zelfvoorzienend en op uw eigen benen staan. Je moet jezelf trekken een back-up en weer terug te krijgen in de gang van de dingen.

Onzichtbaar

… niet opgemerkt of erkend voor wat voor u belangrijk is. Als alternatief kunt u probeert terug te trekken uit de realiteit van het leven.