Wat betekent dromen over kapotte slipper?

Betekenis van kapotte slipper in de zoekresultaten:

Glass Slipper

Om te zien of glazen muiltjes in je droom te dragen, staat symbool voor waarheid en transformatie. …

Juwelen

… aan dat u moet erkennen en de bijbehorende kwaliteiten integreren in je eigen zelf. Om te zien kapotte sieraden in je droom, betekent teleurstelling in het bereiken van uw doelen en het bereiken van je hoogste wensen.

Lamp

… droom, symboliseert begeleiding, hoop, inspiratie, verlichting en geruststelling. Om te zien een kapotte lamp in je droom, suggereert dat je buiten te sluiten degenen die proberen om u te helpen. Het is ook het symbool van ongeluk en de aanpak van pech. Om te zien een lamp ontploffen in je droom, suggereert dat je maakt vijanden met wie vroeger je vrienden. Om te zien een slecht verlichte of onverlichte lamp in je droom, betekent dat u wordt overspoeld door emotionele problemen. Je hebt …

Nest

… en bescherming.De droom kan ook symbool voor nieuwe kansen. Om te zien een nest vol met kapotte of slechte eieren, symbool voor teleurstellingen en mislukkingen.

Viool

… je droom, duidt eer en voorspelt dat u een ontvanger van royale geschenken worden. Om te zien een kapotte viool in je droom, betekent scheiding, verdriet en rouw.

Windmolen

… van de geest. Het is ook indicatief voor je emotionele gemoedstoestand. Om te zien een rust-of kapotte windmolen, betekent onverwachte obstakels.