Wat betekent dromen over Vals beschuldigd?

Betekenis van Vals beschuldigd in de zoekresultaten:

Beschuldigen

Als je droomt dat je wordt beschuldigd van iets, geeft aan dat u zich schuldig voelt. Het kan ook betekenen dat je twijfels over jezelf en de keuzes die je maakt hebben. Als je droomt dat je anderen beschuldigen, betekent dat je argument te hebben met mensen om je heen.

Foto

… je droom, geeft aan dat er een relatie die uw aandacht nodig heeft. Het kan ook vertellen van een vals beeld en dat er iets niet is wat het lijkt te zijn.Als alternatief, het suggereert dat je vasthouden aan het verleden of om wat valse hoop. ** Zie ook Picture.

Leeftijd

… kan ook zijn maar een paar spijt of fout in uw inspanningen. Als je droomt dat je ervan beschuldigd ouder dan je werkelijk bent, betekent dat je zult vallen in negatieve gezelschap.

Namaak

Om te zien vals geld in je droom, wijst erop dat er iets niet is wat het lijkt te zijn.Misschien bent u onwaardig voelen of iemand is devaluatie van uw talenten en inspanningen. U kunt ook deze droom symbool suggereert dat u doet alsof iets je niet worden.

Pointing

… iemand wijst op je, suggereert gevoelens van zelf schuld, of zelfs schaamte. Misschien voel je je beschuldigd van enkele verkeerd doet.

Schuld

Als je droomt dat je wordt beschuldigd van iets, suggereert dat je het gevoel machteloos en hulpeloos in sommige wakker situatie. De schuld van iemand anders voor iets wat je gedaan in je droom, geeft aan dat je probeert om verantwoordelijkheden af ​​te buigen voor je daden.

Toren

… je gevoelens te uiten, in het bijzonder gevoelens van liefde. Als alternatief, betekent dit een vals gevoel van veiligheid. Als je droomt dat je een toren klimmen, geeft je zoektocht naar spiritualiteit en onbewuste ideeën die kunnen worden aan de oppervlakte.

Verrader

Als je droomt dat je of van beschuldigd een verrader, betekenen zelf schuld. Je hebt misschien iets gedaan dat je niet trots op zijn. Om te zien een verrader in je droom, suggereert dat je voelt in de steek gelaten. Mensen om je heen kan zijn teleurgesteld je op een bepaalde manier.