Wat betekent dromen over Sorteren?

Betekenis van Sorteren in de zoekresultaten:

Bibliotheek

… is ongeorganiseerd, doet vermoeden dat te veel informatie komt op u op hetzelfde moment. U moeite sorteren het allemaal uit. Om te zien een bibliotheek in je droom, symboliseert de kennis die je hebt opgebouwd door de jaren heen.

Borstel

… verliest of niet kunt vinden uw penseel, dan suggereert dat u niet in staat om ons uw problemen te sorteren.

Hersenschim

Om te zien een hersenschim in je droom, vertegenwoordigt een gevoel van verwarring.U moet sorteren van uw gedachten en emoties.

Insect

… van precisie, alertheid en gevoeligheid. Het kan nodig zijn om je gedachten te ordenen en uit te sorteren waarden. Soms zijn ze gezien als goddelijke boodschappers.

Kam

Als je droomt dat je je haar kammen, suggereert dat uw behoefte te organiseren en sorteren van uw gedachten. U moet vinden of voor een aantal elementen die niet duidelijk zijn voor u in een situatie of relatie zoeken. ** Zie ook Hair:

Map

Om te zien een map in je droom, suggereert dat je nodig hebt voor het sorteren van je gevoelens en re-organiseren van kwesties in uw wakende leven, vooral als je een trauma of onrust onlangs. Denk aan de inhoud van de map voor extra aanwijzingen.

Staples

… dat u nodig hebt om je leven te organiseren en dingen op orde te houden. Leer ons uw gevoelens te sorteren en ze te uiten. De droom kan ook woordspeling op de essentie en regelmatige aspecten van uw leven.

Wasserij

… je droomt dat je met iemand anders te doen uw wasgoed, duidt roddel. Als je droomt dat je de was sorteren, geeft aan dat je probeert om je eigen gevoelens te begrijpen en het sorteren van uw houding. Om te zien een wasserij parachute in je droom, suggereert dat je niet dat anderen bepalen hoe je eruit moet zien of te handelen. Je geest is je eigen. Als alternatief, het betekent uw exploratie van je onbewuste en | of negatieve emoties.