Wat betekent dromen over Niemand luistert?

Betekenis van Niemand luistert in de zoekresultaten:

Horen

Te dromen dat niemand je hoort, verwijst naar een wakker situatie waarin je het gevoel dat niemand luistert naar u of aandacht te besteden aan wat u zegt. Je voelt dat je over het hoofd gezien of overschaduwd.

Alleen

Als je droomt dat je alleen bent, geeft gevoelens van afwijzing. U kunt het gevoel dat niemand je begrijpt.

Answering Machine

Om te zien een antwoordapparaat in je droom, suggereert dat je niet luistert naar een bericht dat iemand om je heen probeert te brengen. Misschien heb je moeilijkheden ondervindt en frustratie bij het begrijpen van een idee of standpunt.

Barst

Om te zien een scheur in een of ander voorwerp, geeft aan dat er iets in je leven is onvolmaakt. Niemand is perfect. De droom kan ook een woordspeling op “kraken onder druk”. U kunt moeilijkheden ondervinden in het proberen om je kalmte te behouden en het houden van het samen.

Cultus

… ontbreekt. Als je droomt dat je een leider van een sekte, betekent dat u autoritaire houding. Niemand mag vraag je motieven of keuzes.

Gelofte

… de angst te laten anderen naar beneden opnieuw te bevestigen. In het bijzonder, te dromen dat je luistert of het maken van het huwelijk geloften, betekent een betrokkenheid bij uw levenspartner.

Graf

… naar een probleem op waarbij je dacht waren gesteld om te rusten. U moet opkomen voor jezelf want niemand anders kan het voor je doen. Als alternatief, vertegenwoordigt hij er iets over in te vullen in je leven. Bent u klaar voor een nieuwe start. Als je droomt dat je een graf graven, duidt wat nervositeit en onrust over enkele onderneming.

Huilen

… niet meer onderdrukken deze emoties. Ze moeten worden aangepakt met het hoofd op. Te dromen dat niemand hoort of reageert op je huilt, vertegenwoordigt je hulpeloosheid en moeilijkheden en frustraties in het proberen te communiceren met anderen. Je hebt het gevoel dat uw woorden vallen in dovemansoren. Misschien is uw droom vertelt je meer vocale en harder te werken om uw punt over te brengen.

Lapis

Om te zien een lapis in je droom, suggereert dat niemand perfect is. Je moet jezelf accepteren met al je onvolkomenheden en in je eigen zelf kijken.

Leger

… dat je het leger te gaan, suggereert dat uw gevoelens van superioriteit. Je hebt het gevoel dat niemand is elke wedstrijd voor jou.