Wat betekent dromen over Geliefde verliezen?

Betekenis van Geliefde verliezen in de zoekresultaten:

Verliezen

… overweldigd en afgeleid met de drukte van de dag-tot-dag leven. Op een symbolische nota, kan het verliezen van dingen in je droom betekent gemiste kansen, relaties uit het verleden of vergeten aspecten van jezelf. Uw persoonlijke verenigingen om het ding je verliest zult aanwijzing je in de emotionele betekenis en interpretatie van uw droom.

Zomersproeten

… dat onaangename incidenten zullen worden vermomd als geluk en u bent op het risico van het verliezen van je geliefde.

Achterste

… je een zwerver, geeft aan dat u voelt als een mislukking of een outcast. Je bent de controle te verliezen van een situatie in je leven. Om te zien een zwerver in je droom, suggereert dat je lui bent zijn en moeten meer of een initiatief te nemen.

Adam en Eva

… droom wijst op een gebeurtenis in je leven die ervoor zorgt dat je je hoop en kansen op succes te verliezen.

Afscheid

… nieuws van afwezige vrienden. Als je droomt dat je afscheid tegen je zeggen: minnaar, betekent je geliefde onverschilligheid naar u toe.

Albino

… bent voor de albino figuur, suggereert dat je irrationeel zich zorgen over het welzijn van een geliefde. Het kan ook betekenen ontkenning.

Amethist

… dat je een amethist, voorspelt van verbroken verlovingen en teleurstellingen in de liefde te verliezen.

Ananas

… in wat je doet. Als alternatief, geeft seksuele problemen en vraagstukken van de controle te verliezen.

Appartement

… dromen van een armoedige en donkere appartement, geeft ongeluk en mogelijk verlies van een geliefde of geld.

Arm

… u ondersteunende of verzorgende de natuur en wordt geassocieerd met vrouwelijke kwaliteiten. Het verliezen van een arm kan erop wijzen dat u zich niet aan de respectievelijke kenmerken te herkennen. Als je droomt dat je iemand anders armen rippen uit, geeft aan dat u erg boos bent met iets dat deze persoon heeft gedaan, maar je hebt niet in staat geweest om volledig te uiten je boosheid. Omdat je de neiging om binnen te houden van uw emoties, is het vinden van uiting in je dromen op een …